NieuwsHUKAs

Ben je donateur van HUKAs?

Dan horen we graag wat je hiervan vindt! 

Als groeiende stichting zijn we op zoek naar manieren om onze donateurs op een zo goed mogelijke manier van informatie te voorzien. Op onze website en social media kanalen plaatsen we vaak nieuws en informatie. Daarnaast sturen we vier keer per jaar een informatieve nieuwsbrief.

Lotgenotencontact

Om lotgenotencontact te bewerkstelligen organiseren we één keer per jaar een contactdag. Op deze dag kunnen mensen met huidkanker, of mensen die huidkanker gehad hebben en naasten elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. We willen graag de mogelijkheden voor lotgenotencontact verbeteren.

Ervaringen delen, meer contact met andere leden en wekelijks updates over HUKAs via de Socie-app!

We willen graag dat leden onderling elkaar op een makkelijke manier met elkaar in contact kunnen komen. Dit willen we gaan doen met een community app. Deze app is zo ontworpen om op een makkelijke en snelle manier in contact te komen en te communiceren met andere leden die ook huidkanker hebben. 

Altijd op de hoogte.

Je download de app makkelijk op je telefoon en bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en laatste onderzoeken. Binnen de app kun je ook nieuws vinden dat we niet delen via onze andere kanalen. 

Jouw mening is belangrijk.

Voordat we hiermee aan de slag gaan willen we graag van je weten of je deze community app voor HUKAs zou gaan gebruiken.

Vul via deze link een korte vragenlijst in: https://forms.gle/MEB6ErvU6BNr1UMJ9  

Het invullen van de vragenlijst neemt nog geen 5 minuten van je tijd in beslag en wij zijn heel blij met je antwoord!

Dank voor je medewerking!