NieuwsHUKAs

Op maandag 15 april waren de HUKAs vrijwilligers Nadia Kamminga en Tiffany Deijle aanwezig bij een evenement van P&B Cosmetix. Het evenpbcosmetics 2024ement was bedoeld voor schoonheidsspecialistes. Tijdens dit evenement speelde het thema zon een huidkanker een belangrijke rol. Het doel was om schoonheidsspecialistes meer informatie te bieden omtrent huidkanker. En de rol van UV-straling als één van de grootste oorzaken van huidkanker.  Op deze manier konden de schoonheidsspecialistes de opgedane kennis meenemen naar het werkveld.
Nadia trapte het evenement af met een informatieve presentatie over onze stichting. Nadia vertelde wat wij als stichting aanbieden naar patiënten en wat ons doel is. Onze oprichter en oud-voorzitterJaap werd hierbij ook mooi benoemd.

Vervolgens vond er nog een presentatie plaats van dermatoloog Menno Gaastra. Hij benoemde in zijn presentatie onder andere de gevaren en risico’s van huidkanker en hoe je je huid het beste kan beschermen. De deelnemers van het evenement waren erg geïnteresseerd en stelde fijne vragen.

Na afloop ontvingen wij van Bianca (de eigenaresse van P&B Cosmetix) een mooie donatie ter waarde van €150,00 voor HUKAS. Het was een geslaagde middag.

Wil jij ook één van onze vrijwilligers iets komt vertellen over HUKAs en huidkanker? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..