NieuwsHUKAs

Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe studie voor patiënten met plaveiselcelcarcinoom van de huid, willen wij erg graag de stem van patiënten meenemen, jouw stem! Wat zijn bijvoorbeeld je gedachten over de opzet van de studie, het aantal ziekenhuisbezoeken of de behandelingen die tijdens de studie worden gegeven? Naar aanleiding van jouw input worden mogelijke aanpassingen gemaakt aan de studie, nog voordat deze wordt ingediend bij de FDA. De FDA is de instantie in Amerika die alle nieuwe studies moet goedkeuren, voor ze van start kunnen gaan. Dat betekent dus dat je meedenkt over een nieuwe studie die waarschijnlijk pas over een jaar van start zal gaan, al dan niet in Nederland.

Om deze feedback te verzamelen willen we heel graag 2-5 patiënten uitnodigen die het leuk en belangrijk vinden om mee te denken over onderzoek naar nieuwe medicijnen voor plaveiselcelcarcinoom van de huid. Het panel duurt ongeveer 1,5 uur en zal virtueel worden gehouden. De vergoeding voor deelname is 75 euro per patiënt, welke ten goede komt voor HUKAs.

Ben je ouder dan 18 en heb je plaveiselcelcarcinoom  met daarbij klachten van (of heb je dit in het verleden gehad): jeuk, veel pijn, een open wond en mogelijk doorgroei van het kankerweefsel in het gezonde weefsel, dan zouden we je willen uitnodigen om je aan te melden bij Jaap Touw, voorzitter van HUKAs, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..