NieuwsHUKAs

Oproep marketing

Sanofi heeft eerder gezichtenboeken gemaakt van kankerpatiënten. Dit jaar is het Glossy Magazine ‘In your Face’ uitgegeven waarin enige huidkankerpatiënten geportretteerd werden en de ernst plus exponentiele groei van huidkanker werd belicht. Voor een impressie van het magazine zie hier
Sanofi wil voorjaar 2021 het gezichtenboek voor huidkankerpatiënten realiseren.

Onze voorzitter heeft hele mooie reacties gekregen van mensen die zijn verhaal in de glossy lazen en meer begrip kregen voor huidkanker en inzagen dat preventie een absolute must is. Door de verhalen en foto’s krijgt de huidkankerpatiënt een gezicht.
De werkwijze is een (telefonisch) interview waarna betrokkene zelf bepaalt wat er gepubliceerd wordt en daarna een fotosessie met dezelfde voorwaarden. Een vakfotograaf maakt de zwart-wit foto’s in de thuisomgeving of indien gewenst op een andere plek.

Ben jij die (ex)huidkankerpatiënt die zijn/haar verhaal wil vertellen?
Ken je zo iemand in je eigen omgeving of netwerk?
Of als dat passend is, in die situatie, wellicht tijdens een consult: wil je het idee van een gezichtenboek dan bespreekbaar maken.
Post een oproep of een ander mooi bericht op je social media. Spread the word en geef de huidkankerpatiënt een gezicht.
Als je een (ex)huidkankerpatiënt bent of kent die bereid is mee te werken aan het boek of eerst meer informatie wil, kun je daarvoor HUKAs benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je donateur worden klik dan op https://www.hukas.nl/steun-ons