NieuwsHUKAs

Jaarlijks krijgen ruim 60.000- 70.000 mensen in Nederland de diagnose huidkanker te horen. Dit aantal stijgt de komende jaren naar 90.000. Een op de vijf Nederlanders krijgt vroeg of laat huidkanker. Huidkanker is veruit de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland.

Huidkanker wordt grotendeels veroorzaakt door blootstelling aan c.q. verbranding door de zon en/of zonnebank. Geen wonder dus dat golfers- die uren, dagen, jaren blootstaan aan hoge zonkracht - een (nog) grotere kans hebben op huidkanker. HUKAs waarschuwt expliciet voor de gevaren van verbranding en andere huidschade opgelopen door UV-straling en vraagt daarom structurele en serieuze aandacht voor zonbescherming van buitensporters. Deze en andere maatregelen om huidkanker te voorkomen zijn onderdeel van een gezonde sportomgeving.

HUKAs- De Huidkanker Stichting (opgericht november 2019) heeft als doel de "belangen te behartigen van huidkankerpatienten in de ruimste zin van het woord': Zie voor meer informatie: www.hukas.nlwww.eucerin.nl, www.pgaholland.nl/nieuws

Insmeren kun je leren!
Wist je dat SPF 50 tot wei 97% van de Uv- straling blokt? Daarom is het goed om producten te gebruiken om je huid te beschermen tegen zonschade. Bij ernstige schade is je huid namelijk niet meer in staat om te herstellen.

Wie zijn wij?
Aan de basis van de huidige Eucerin producten ligt meer dan 125 jaar onderzoek expertise en ongeveer 650 wetenschappers die in het Beiersdorf's Skin Research Center continu werken aan nieuwe en verbeterde producten voor dermo-cosmetische huidverzorging. Eucerin is de voorbije jaren dan ook uitgegroeid tot een internatio­naal toonaangevend merk op het gebied van dermo-cosmetische verzorgingsproducten, welke uitsluitend verkrijgbaar is bij de (online) apotheek of bij medische professionals die met onze producten werken. Deze producten voldoen aan de verschillende behoeften van de huid en worden dagelijks door dermatologen en apotheken uit de hele wereld aanbevolen.

Blootstelling aan Uv-straling beschadigt niet alleen het huidoppervlak, het veroorzaakt ook onzichtbare schade aan het DNA in de kern van iedere huidcel. Deze schade kan leiden tot huidkanker. Eucerin neemt haar taak voor het bieden van gespecialiseerde huidverzorging inclusief bescherming tegen de zon zeer serieus. Dit omvat het constant zoeken naar nieuwe manieren om de zonbeschermingstechnologie te verbeteren, door o.a. wetenschappelijk onderzoek. Eucerin zonnebeschermingsproducten ondersteunen het eigen DNA-herstelmechanismen  van het lichaam.

Meer weten, kijk dan op:

www.eucerin.nl, www.pgaholland.nl/nieuwswww.hukas.nl

eucerin logo                                                                            hukas                                                                        pga holland logo retina