NieuwsEvenementen

Evenementen

Hieronder vind je een overzicht van aankomende evenementen.


 

We zijn weer aanwezig op het Redhead Days festival in Tilburg. Dit is een jaarlijks evenement waar duizenden roodharigen uit ruim 80 landen bijeenkomen.roodharigendag 4 Deze groep is door hun lichte huidtype extra kwetsbaar als het gaat om zonverbranding en daarmee het ontwikkelen van huidkanker.

Bij dit evenement zijn wij aanwezig met de vrijwilligers van HUKAS om de bezoekers voorlichting gegeven over het belang van het beschermen van hun huid ter preventie van huidkanker. Tijdens de vorige edities hebben we bezoekers van over de hele wereld kunnen bereiken en bewustwording kunnen creëren over het belang van een goede bescherming tegen de zon. 

Kom je ook?

Meer informatie over het festival.

Zet alvast in je agenda: onze contactdag op 2 november!20231007contactdag010

Gratis toegang voor donateurs. Nog geen lid? Meld je dan nu aan!

Ben je zorgverlener, dan ben je ook welkom!

Locatie: Heirloom – Venues of Utrecht, Korte Nieuwstraat 6 – 8 Utrecht

Aanmelden: https://www.hukas.nl/aanmelden-contactdag 

Massage & Complementair Vakbeurs 19 en 20 april 2024

HUKAs is aanwezig bij het evenement voor therapeuten.  Zaterdag 20 april geven Sven van Egmond en Cynthia van Amerongen, beiden arts in opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum, een workshop "Alert op verdachte plekjes bij je cliënt". Inschrijvingen zijn nog open: https://soonerevents.nl/bezoekers/tickets/Hier vind je meer informatie over de workshop.

Vrijwilligers van HUKAs kunnen ook spreken op jouw evenement. Lijkt dit je interessant? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 13 april van 14.00-16.00 uur in Den Bosch bij de tramkade (exacte locatie volgt na inschrijving)

Wil jij graag in contact komen met lotgenoten?

HUKAs organiseert een informele bijeenkomst voor iedereen met huidkanker. Je kunt onder het genot van een drankje ervaringen delen.

HUKAs vrijwilligers zullen ook aanwezig zijn. Onze ervaringsdeskundige Kim Hendriksen staat klaar voor ondersteuning en vragen. Ook onze huidtherapeute Kim Verschuren - van Ooijen is aanwezig voor advies!

Aanmelden