Nieuws

Na een intieme, maar geslaagde eerste editie, organiseert de Huidkanker Stichting (HUKAs) ook dit jaar weer een contactdag. Op zaterdag 7 oktober aanstaande zal de 2e landelijke contactdag voor patiënten met huidkanker en/of hun naasten plaatsvinden. Hiervoor zullen wij samen komen in Spoorwegmuseum te Utrecht, van 10.30 tot 16.30 uur.

Op het programma staan verschillende lezingen gericht op onderwerpen rondom huidkanker. Zo zal er worden verteld hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen de zon, maar ook hoe je om kunt gaan met gevolgen van huidkanker, zoals vermoeidheid en problemen rondom (terugkeer naar) werk. Maar, daarnaast is er tussendoor genoeg ruimte om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. Deelname is gratis en lunch, drankjes én museumbezoek zijn inbegrepen.

Heb je zelf huidkanker, ken je iemand in je omgeving met huidkanker, of ben je gewoon geïnteresseerd om meer over dit onderwerp te leren?  Meld je dan nu aan via deze link: hukas.nl/aanmelden-contactdag.

Tot dan!